Serveis

Els nostres serveis

Impressió digital

Tenim un equip HP Indigo i una Xerox Igen4 que ens permeten oferir alta qualitat, únic a la comarca, i acotar els temps d’entrega. Són ideals per a impressions de poca tirada.
Podem imprimir sobre gran varietat de formats:
Papers offset, estucats, verjurats, vinils, vegetals, adhesius, cartolines, Kraft, reciclats, folding (especial per packaging), etc.

 

 

Impressió dada variable

Podem fer que cada un dels seus impresos sigui diferent. Pot sortir el nom de cada alumne a la coberta o a l’interior del manual o del llibre.
Dissenyi un diploma, faci una base de dades amb un Word o un Excel amb els noms i cognoms de les persones i farem la totalitat dels diplomes.
Cartes amb el nom personalitzat, catàlegs personalitzats per a cada un dels seus clients. Ideal per fer talonaris o codis de barres diferents a cada full…
Les seves aplicacions són innumerables i els resultats en campanyes de màrqueting demostren que la gent respon millor a documents creats i especificats exclusivament per a ells.

Pel·liculat

Per acabar els productes, de manera que tinguin un toc final més atractiu i, al mateix temps, una protecció, recomanem pel.licular tapes, folletons o targes.
També disposem de pel.liculats especials, tipus hologràfic, velvet i gofrat.

Disseny gràfic

A Printdigital disposem d’un grup de dissenyadors amb una gran qualificació per a realizar tot tipus de dissenys, donant-li una gran importància a la qualitat en tots els nostres treballs, tenint en compte des de la idea inicial fins a la seva reproducció.

Enquadernació

Disposem de diferents màquines que ens permeten enquadernar en cada cas sense haver d’externalitzar la feina a tercers, per tant, reduïm el temps d’entrega com els possibles errors generats en la derivació a tercers en els acabats.

Cartells format 65×35

Intenta sortir dels formats de sempre per diferenciar-te de la competència! Gràcies a la nostra Xerox Igen4 XXL podem oferir la impressió de cartells en un format especial (65x35cm) a una alta qualitat i des de molt poques còpies a preus molt econòmics.

Així mateix, fer un catàleg A4 apaisat, o un tríptic tancat mida A4, o dossiers amb solapa, són productes que en poca tirada només es pot fer en la Xerox iGen4 XXL.

Demana informació i mostres, no et decebrà!